Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima se, gradi se

Milan Popović u Vojvodini gradi raskošni ''Severinin salaš''

severina (1)
Foto: pixsell
1/3
14.11.2011.
u 12:05

Milan gradi odmorište u Vojvodini. Par je tamo uložio u zemljište na kojem se posljednjih tjedana užurbano grade pravi dvori.

Naša najpopularnija pjevačica Severina, koja trenutačno uživa u slatkim trudničkim danima s odabranikom svog srca Milanom Popovićem, gradi odmorište u Vojvodini. Par je tamo uložio u zemljište na kojem se posljednjih tjedana užurbano grade pravi dvori.

 Veliki kamioni dovezli su posljednje stijene u dvorište velebnog zdanja Čenejski salaši nedaleko od Novog Sada.

  Zidari i kamenoklesari ugrađuju kamen u stazu na velikom imanju. Već su popločali 400 metara ceste, veliku katnicu, ogradu i tri sjenice. Samo tenisko i košarkaško igralište, bazen te voćnjak krušaka viljamovki nisu od kamena. “Severinin salaš”, kako su u Čeneju prozvali imanje koje 45-godišnji Milan Popović užurbano dovršava, spreman je za useljenje.

 Novoj “komšinici” najviše se raduje Severinin zemljak Aleksandar Saša Samardžija, suvlasnik restorana Salaš 137, koji s imanjem sretnog para dijeli voćnjak. Njegovi konobari dobro znaju što 39-godišnja splitska pjevačica voli, pa je više i ne trebaju pitati za narudžbu. Njezin zaručnik Milan novo imanje sagradio je na mjestu stare i dotrajale kućice, koju je srušio.

 – Nikad se nije razmetao novcem. Skroman je i umjesto šampanjca Dom Pérignon pije sok – pohvalio ga je Samardžija.

 Konobari su nam otkrili da pjevačica obožava krumpirove pole i suhe šljive punjene sirom, umotane u slaninu. Voli i salatu Popaj, sirovi špinat sa sirovim šampinjonima, crvenim lukom, dvopekom, bijelim paprom, vrhnjem i majonezom.

 Severinina i Milanova susjeda bit će srpska pjevačica Nataša Bekvalac.

Komentara 3

LE
Legal
15:20 14.11.2011.

Najjaci su mi ti koji glume skromnost kao ja pijem sok i zivim skromno. sta onda ne da avion Zambiji?

NO
novahrvatska
22:07 15.11.2011.

Nadajmo se da smo se zauvijek riješili Severine! Nek\' ostane tamo zauvijek!

SE
sestravlatka
02:31 16.11.2011.

Idi bre . što pre !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije