Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Milan je odlukom gledatelja i stanara prvi napustio BB kuću

Milan Grahovec
RTL
27.03.2011.
u 22:29

"Otpadnik" Horvat rekao je da mu se Milan zamjerio kada je u prvom tjednu nominirao Duška komentirajući da su ostali u prednosti jer su mlađi. Kako je Horvatu Duško jako drag, to mu je bio dovoljan razlog da nominira Milana.

Milan Grahovac prvi je natjecatelj kojega su gledatelji i ostali stanari izbacili iz Big Brother kuće. Uz Milana, nominirani su bili Mila i Lester. Oni su dobili najmanji broj glasova gledatelja, a o tome tko će od njih troje zauvijek napustiti show osim njihovih sustanara odlučivala je i petorka s otpada.

Iznenađenje je bilo i to što je i svatko do nominiranih mogao reći ime onoga koga želi izbaciti.

Možda najbolji razlog zbog kojega je nominirao upravo Milana dao je "otpadnik" Horvat koji je rekao da mu se Milan zamjerio kada je u prvom tjednu nominirao Duška komentirajući da su ostali u prednosti jer su mlađi. Kako je Horvatu Duško jako drag, to mu je bio dovoljan razlog da nominira Milana.

Nakon što je izašao Milan je priznao da je iznenađen svojim ispadanjem iz kuće, ali i da nikom ništa ne zamjera. Uvjeren je da bi situacija bila drugačija da su nominirali stanari, a ne gledatelji.

Ključne riječi

Komentara 11

BU
bura2
10:35 28.03.2011.

Veliki Brat i njegova kuca su izvoriste razvratnosti i nemorala! Tu kucu treba unistiti svim sredstvima! Nama Hrvatima to netreba i odatle se mora odmah iskljuciti!

MD
mr.D
00:10 28.03.2011.

koga briga!

PE
pejok
23:13 27.03.2011.

Sto tu ima interesantno umjetno spojena grupa supljaca i glavonja koji jesu svi odreda bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije