Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa

Milan i Severina u sudnici se izbjegavali, nisu uopće razgovarali

'21.07.2012., Split - Bivsi sahovski svjetski prvak Gari Kasparov odigrao je simultanku na Prokurativama, gdje je medju ostalima, u dvoboju sudjelovala i Severina s muzem Milanom Popovicem. Photo: Iva
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/3
29.09.2013.
u 11:30

Na ročištu u prosincu sutkinja bi, kako doznajemo, trebala potvrditi odluku donesenu u srijedu, a srpski mediji pišu kako je pjevačica bila jako bijesna poslije donesene privremene mjere

Otkad je u srijedu na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu održano prvo ročište u sporu između Severine i Milana Popovića o skrbništvu nad njihovim sinom Aleksandrom ne prestaju nagađanja što se odigravalo iza vrata sudnice. Kako doznajemo, bivši partneri nisu međusobno razgovarali, a sutkinja je donijela privremenu odluku da Milan, za razliku od onoga što Severina u svojoj tužbi traži, ima pravo viđati sina svaki vikend, ali isključivo u Zagrebu, i to bez prisutnosti pjevačice. On malenog Aleksandra može izvesti i izvan Severinina stana, ali ga je dužan vratiti na vrijeme. Zasad nije poznato zašto je Milanu dopušteno dijete viđati samo u Hrvatskoj.

Do susreta sina i oca došlo bi i ovog vikenda da pjevačica nije na putu do utorka, vjerojatno s malenim Aleksandrom, što je već i prije planirala.

Na ročištu u prosincu sutkinja bi, kako doznajemo, trebala potvrditi odluku donesenu u srijedu, a srpski mediji pišu kako je pjevačica bila jako bijesna poslije donesene privremene mjere. Od izvora bliskih Milanu doznajemo da je poduzetnika suđenje jako uznemirilo te da mu smeta što je stalno u medijima jer se na to prije veze sa Severinom nije naviknuo. Navodno se srpski kralj bakra do samog početka ročišta nadao da će sa Severinom uspjeti dogovoriti uvjete skrbništva i izvan suda.

Milanu, tvrde njegovi prijatelji, sin jako nedostaje, a ponajviše mu smetaju medijski napisi da je sve počelo jer mu je smetao djetetov plač noću. Šuška se da su pravi problemi nastali tek ovog ljeta kada je Milan odbio udovoljiti Severini u njezinim materijalnim zahtjevima, nakon čega je ona odlučila podići tužbu. S obzirom na to da je pjevačica na putu, za komentar na priču nije bila dostupna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije