Naslovnica Showbiz Zvijezde

Milan Bandić: Ševin šarm nikoga nije ostavljao ravnodušnim

Ševu su pronašli u njegovu domu na Peščenici. Zbog bolesti posljednjih tjedana nije sudjelovao u emisiji, a odbijao je otići u bolnicu. Čekaju se nalazi obdukcije.
05. svibnja 2010. u 14:56 73 komentara 687 prikaza
seva

Zvonimir Levačić (67), poznatiji kao Ševa iz “Noćne more” Željka Malnara, preminuo je u noći s utorka na srijedu. U utorak mu je pozlilo, došla je i hitna, no on je odbio otići u bolnicu. S njim je jedno vrijeme bio Željko Malnar, koji je, kad se činilo da mu je bolje, otišao kući. Ševa je navodno imao problema s probavom pa je obavljao pretrage.

Tijelo ministra obrane Republike Peščenice prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se napraviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Ševu su pronašli u njegovu domu na Peščenici gdje je, od smrti svoje majke prije tridesetak godina, živio posve sam.

Zbog bolesti posljednjih tjedana nije sudjelovao u emisiji, a odbijao je otići u bolnicu. Ševa će biti pokopan na Mirogoju.

Povodom smrti svog dragog prijatelja oglasio se i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

- Neizmjerno me pogodila i ražalostila vijest o smrti mog prijatelja Zvonimira Levačića – Ševe, velikog čovjeka i dobričine kakvih danas nema mnogo. Svojom iskrenošću i izricanjem vlastitog mišljenja na zanimljiv i osebujan način, Ševa je uvijek znao razveseliti i nasmijati svakoga, a njegova spontanost i šarm nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim. U posebnom sjećanju ostat će mi zadnji susret u prigodi sanacije krova na njegovom domu na Pešćenici. Dijelim tugu sa svima koji su imali privilegiju poznavati ga, družiti se i prijateljevati s njim - stoji u Bandićevom priopćenju.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu