Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Milan Bandić okušao se kao glumac u novom spotu Saše Hindića i Željka Samardžića

Željko Samardžić
Foto: Ana Lapaš
1/3
28.10.2016.
u 19:15

Sjajna pjesma "Uspomene" nostalgična je balada u kojoj se Saša Hindić i Željko Samardžić prisjećaju starih ljubavi.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uistinu je svestran čovjek i to svi znamo. Najnoviji podvig gradonačelnika Zagreba je glumačke prirode. Naime, u novoj pjesmi Saše Hindića i Željka Samardžića upravo on je preuzeo jednu od glavnih uloga, uz lijepu bosanskohercegovačku olimpijku Aminu Kajtaz

Sjajna pjesma "Uspomene" nostalgična je balada u kojoj se Saša Hindić i Željko Samardžić prisjećaju starih ljubavi. Pjesmu je napisao Damir Arslanagić, a prekrasnu videopriču za pjesmu je napravio zagrebački redatelj Nevio Smajić, poznat po spotovima Elementala, M.O.R.T.-a, Detoura i mnogih drugih. Sjajni Željko Samardžić ovaj put udružio je snage sa Sašom Hindićem i unio neodoljiv šarm u pjesmu Damira Arslanagića simboličnog naziva "Uspomene", povezujući tako tri države: Hrvatsku, Srbiju i Bosnu u produkcijskom i umjetničkom smislu.

 

Komentara 14

Avatar Obeliks
Obeliks
03:26 29.10.2016.

Ko nas bre zvadi??? Pjesma je katastrofa, ne zbog tematike, nego glazbe i kakvog to pokušaja?! Jel kanula koja suza, pardon kuna iz zagrebačkog proračuna?

MI
miso
22:31 28.10.2016.

Pa, ... lijepo!

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
03:01 29.10.2016.

losa pjesma los spot...neznam cemu trud...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije