Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Mila Kunis oglasila se prvi put nakon ruskog napada: 'Ne mogu biti ponosnija što sam Ukrajinka'

Foto: Reuters/Pixsell
1/17
05.03.2022.
u 09:00

- Ukrajinci su jak i hrabar narod, ali to što ste jaki i hrabri ne znači da niste vrijedni podrške. Moramo podržati narod Ukrajine - rekla je u video u kojem su ona i njezin suprug otkrili da pokreću kamanju za skupljanje novca za Ukrajince.

Glumica ukrajinskih korijena Mila Kunis (38) i njezin suprug, glumac Ashton Kutcher (44) pokrenuli su GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava za Ukrajince pogođene posljedicama ruske invazije. Kutcher na svojem Instagram profilu objavio kratak video u kojem su njih oboje objasnili kako se osjećaju te predstavili kampanju.

- Rođena sam u Ukrajini 1983. godine. U Ameriku sam došla 1991. i oduvijek sam se smatrala Amerikankom. Ponosna sam. Zahvalna sam na svemu što je ova zemlja učinila za mene i moju obitelj. Ali sada ne mogu biti ponosnija što sam Ukrajinka -  poručila je Mila u videu te dodala da su događaji u Ukrajini poražavajući te da nema mjesta na svijetu za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo.

- Dok svjedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svjedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili otići na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava predstavljat će pomoć izbjeglicama – istaknuli su u videu te objasnili da pokreću kampanju čiji je cilj skupiti 30 milijuna dolara.

Inače, ovo je prvi put da se glumica oglasila nakon napada Rusije na Ukrajinu.

- Ukrajinci su jak i hrabar narod, ali to što ste jaki i hrabri ne znači da niste vrijedni podrške. Moramo podržati narod Ukrajine - rekla je Kunis.

U komentarima su brojni njihovi obožavatelji podržali njihov potez. „Bravo za doniranje i dijeljenje. Hvala  vam za vaš predivan rad“, pisali su im. „Vas dvoje ste čudesni. Šaljem ljubav Ukrajini“, dodali su.

Podsjetimo, glumac se ranije javio na društvenim mrežama te iskazao podršku Ukrajini, a sad je naglasio da nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom.

VIDEO Antonia Čosić nominirana je za Večeranjkovu ružu u kategoriji Novo live godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:26 05.03.2022.

lijepa žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije