Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica HTV-a demantirala napise o svojim vezama

Mila Horvat: Nisam ničija ljubavnica

Mila Horvat
Anto Magzan/VLM
03.03.2010.
u 08:28

- Kad su mediji objavili da sam kriva za razvod Zorana i Vanje Mamić, on me pristojno nazvao i ispričao mi se zbog eventualnih neugodnosti koje bih mogla imati - ispričala je Mila.

U posljednje vrijeme gotovo da nema razvoda braka u kojem sudjeluje neki nogometaš, a da se njegovo ime ne veže u HTV-ovu voditeljicu Milu Horvat. Postala je "razaračica brakova", a pisalo se da je bila ljubavnica Slavena Bilića, Igora Štimca, u posljednje vrijeme i Zorana Mamića.

- Kad su mediji objavili da sam kriva za razvod Zorana i Vanje Mamić, on me pristojno nazvao i ispričao mi se zbog eventualnih neugodnosti koje bih mogla imati - ispričala je Mila za tjednik Story demantiravši u intervjuu da je ikada bila ljubavnica navedenom nogometnom trojcu. Rekla je da trenutačno nema dečka, a napise o sebi u dijelu medija kao "razaračici brakova" okarakterizirala je zlobom "sedme sile" prema njoj.

Komentara 4

MI
Milas
14:24 03.03.2010.

Fakat mi je svejedno je li ili nije nečija ljubavnica. Međutim, nekako mi se čini ipak malo previše da je novinari povezuju s čak trojicom oženjenih - pa mi se čini da je to ipak bilo po sisemu - popilii su kavu, aha znači ljubavnici su.

VO
volimhajduk
09:45 03.03.2010.

Mila budi pametna kao i dosada.

LU
luena
10:50 03.03.2010.

Tako je Mila...tko to kaze??pa taj laze . !! Mila je najpostenija zena u Hrvatskoj.. :))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije