Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna priča

Mila Elegović i Filip Juričić upalili božićne lampice ispred Komedije

božićna priča (1)
Foto: Božićna priča
1/4
06.12.2011.
u 15:07

U sklopu događanja izveden je i mjuzikl Veseljka Barešića "Opasne veze" u režiji Aide Bukvić.

Paljenjem božićnih lampica na pročelju Kazališta Komedija sinoć je treću godinu zaredom obilježen jedinstveni projekt pod nazivom "Božićna priča" koji na zagrebačke ulice donosi nezaboravni blagdanski ugođaj. Lampice su upalili glumci Mila Elegović i glumac Filip Juričić, a druženju uz kuhano vino nazočile su i brojne osobe iz javnoga života te Komedijini glumci i pjevači.

Projekt "Božićna priča – najljepša božićna ulica", koji je ove godine počeo u subotu 3. prosinca paljenjem lampica na Zrinjevcu, natjecanje je domaćih i stranih tvrtki u maštovitome osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba. Projekt već treću godinu zaredom pruža nezaboravno iskustvo uređenoga grada, širi blagdanski optimizam i božićni ugođaj te nadahnjuje građane da ukrase i svoje domove.

– Nakon uspješnog projekta Blagdanska cooltura iz 2009., koji se prošle godine nastavio kao Božićna priča, Coca-Cola je već treću godinu zaredom ponosni partner na ovome projektu kojim građanima želimo pružiti jedinstveni doživljaj toploga blagdanskog ozračja – rekla je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska Boška Trbojević.

U sklopu događanja izveden je i mjuzikl Veseljka Barešića "Opasne veze" u režiji Aide Bukvić u kojemu su nastupili Mila Elegović, Filip Juričić, Vanda Winter, Ana Kraljević, Sanja Marin, Jasna Bilušić, Zoran Pribičević, Dražen Bratulić i drugi.

Komentara 1

TM
trade_mark
10:04 07.12.2011.

više elegovićki trebamo na našoj \"sceni\". ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije