Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Mila Elegović i Ervin Baučić nepovrijeđena ega napustili show

mila
HTV
28.01.2012.
u 22:00

Svome učitelju seksepilna glumica poručila je:- Tebe ljubavi volim više nego prije! Mila i Ervin otpjevali su baladu “I Want To Know What Love Is” te prema ocjenama žirija bili predzadnji.

- Savladala sam lekciju svoga ega, mogu podnijeti baš sve - oprostila se glumica Mila Elegović od showa “Zvijezde pjevaju” koji je s mentorom Ervinom Baučićem napustila.

Svome učitelju seksepilna glumica poručila je:

- Tebe ljubavi volim više nego prije!

Mila i Ervin otpjevali su baladu “I Want To Know What Love Is” te prema ocjenama žirija bili predzadnji. Najviše ocjene, od čega dvije desetke, dobili su Goran Navojec i Ivana Kindl. Oduševili su žestokom izvedbom rock hita "Da li ti se sviđam" grupe Majke.

Komentara 7

AD
adgjl
10:14 29.01.2012.

Očito je Dujmić pun kao šipak, samo ne znam čega. Pretpostavljam da je zadnji put bio i prepun, pa su ga poslali doma na spavanje, jer nije bio u stanju sastaviti prosto proširenu rečenicu. Ovo je definitivno sramota što HTV radi!

AV
avijaticar
11:28 29.01.2012.

Imaš pravo, Dujmić je bio jadan tako nadrogiran da bi bilo bolje da su mu umjesto honorara tu za dvije emisije platili neko privatno lijecenje ili ga negdje zatvorili,strašno,nije mogao govoriti,pa Vanna ova koja tako bljuzga svaki put d ai ovi kraj nje preokreću očima,očito HTV zna z akoga treba lobirati i koga treba gurati, pa ova Mila,bas mi je antipatična-tako se pravi i preserava i stalno hoće biti mlada curica neka i u stvarnom zivotu i na daskama kazalisnim, ima dobrih pjevača al vec su to isforsirali....

Avatar marela
marela
08:58 29.01.2012.

netko je morao ispasti. nije mi jasno zašto je gospodin Dujmić u žiriju, kad je vidljivo da ima problem?! Glede Martine - jučer il je ustala na lijevu nogu il je u dobranom PMS-u jer je sinoć bila kao daa istovremeno obnaša dužnost i tužioca i suca na nekom sudu................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije