Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna avantura Lane Jurčević

'Mikonos je mjesto negdje iza duge, ali Hrvatska je ljepša'

lana jurčević
Foto: Instagram
1/7
09.08.2014.
u 17:43

Pjevačica se nada se da će poslije Grčke stići posjetiti i Vis, koji obožava...

Na bajkovitom grčkom otoku Mikonosu, koji je ime dobio po lokalnom heroju, prema legendi, najstarijem sinu boga Apolona, ovo ljeto provodi pjevačica Lana Jurčević.

Buran noćni život

Našoj pop-zvijezdi ovo nije prvo ljetovanje na nekom od grčkih otoka, ali je prvo na Mikonosu. Ondje uživa s dvije dugogodišnje prijateljice. – Dugo već nisam bila negdje s prijateljicama, a kako smo odrasle zajedno, a djetinjstvo i ljetovanja provodile skupa u Baškoj Vodi i Brelima, ovaj put smo odlučile ići nekamo dalje. Nadam se da ću poslije uhvatiti još koji dan odmora pa otići na Vis, koji obožavam, otkrila nam je 29-godišnja pjevačica.

Vođena onom da fotografija govori više od tisuću riječi, Lana zasad ne želi puno govoriti o svom odmoru, već pušta da fotografije s Mikonosa koje svakodnevno objavljuje na Instagramu govore za sebe. A i iz njih se može iščitati da seksi glazbenica punim plućima uživa na odmoru u turističkom odredištu popularnom među mlađom populacijom zbog svojeg bogatog i burnog noćnog života. Osim sa slikama iz noćnih provoda, Lana se na Instagramu pohvalila i fotografijama s predivne pješčane plaže, a otkrila je i da na Mikonosu gušta u lokalnim specijalitetima kao što je jastog s tjesteninom. Posjetila je i slavni restoran "Cavo Tagoo", za koji kaže da nudi najbolju hranu na Mikonosu. Čaroliju koju u Grčkoj upija opisuje kao osjećaj apsolutne slobode, a sam otok kao mjesto negdje iza duge. No unatoč superlativima, ističe da su joj ljepote Hrvatske i dalje broj jedan.

Misteriozni projekt

– Kad nekamo odem, koliko god lijepo bilo, uvijek iznova pomislim kakvo more, prirodu, otoke i potencijal ima Hrvatska. A nije dovoljno iskorištena, za razliku od drugih zemalja koje su neusporedive s njom po svemu, ali oni koji se bave turizmom očito znaju što rade i kako izvući maksimum – zaključuje. Kad avanturi na Mikonosu dođe kraj i vrati se kući, ulazi u studio te počinje raditi na novoj pjesmi koja će izaći na jesen. A čekaju je i nastupi pa će se baciti na završavanje misterioznog projekta pod imenom La Piel, koji će uskoro ugledati svijetlo dana. Lanin hit "Majica" dosad je skupio više od 1,6, milijuna pregleda na YouTubeu, a vrući spot oduševio je i američkog blogera Pereza Hiltona, koji je video podijelio na svom blogu o slavnima.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Lana Jurčević pokazala zašto je smatraju jednom od najzgodnijih pjevačica

Komentara 14

Avatar franioprvi
franioprvi
18:31 09.08.2014.

Cila Grcka nema 5 stabala , gola ka misec

BG
BGTurkiye
20:30 09.08.2014.

Usporediti Hrvatsku sa Grčkom je kao da usporediš Ferrari sa Škodom

LI
ličkimerkel
19:35 09.08.2014.

Što toliko forsirate s tim našim kvazi zvjezdicama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije