Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Mike Tyson nokautirao paparazza

Mike Tyson
Reuters
12.11.2009.
u 08:37

Raspamećeni 43-godišnji Tyson jednim je udarcem teško ozlijedio fotografa koji je prevezen u bolnicu. Glasnogovornica boksača Tammy Brook rekla je da je M. Tyson bio isprovociran, a s tim su se složili i odvjetnik sportaša pa i neki svjedoci.

Bivša boksačka zvijezda, Mike Tyson završio je iza rešetaka jer je u srijedu popodne, u zračnoj luci u Los Angelesu nokautirao paparazza. Raspamećeni 43-godišnji Tyson jednim je udarcem teško ozlijedio fotografa koji je prevezen u bolnicu. Glasnogovornica boksača Tammy Brook rekla je da je M. Tyson bio isprovociran, a s tim su se složili i odvjetnik sportaša pa i neki svjedoci.

S obzirom da postoje mnoge, različite priče o ovom događaju, tužbu će podići oba sudionika u incidentu, a fotograf će nakon što izađe iz bolnice također biti uhićen. Mike Tyson ovaj je put, uz optužnicu za napad, pušten iz pritvora. Temperamenti je borac prije dvije godine zatvor "posjetio" zbog posjedovanja droge i vožnje pod utjecajem narkotika i alkohola.

Komentara 2

NI
Nik
09:11 12.11.2009.

Svaka čast, paparazzi ništa drugo ni ne zaslužuju! Lešinari, za jedro su gori od \'naših\' novinara.

Avatar punkufer
punkufer
10:38 12.11.2009.

Ti paparazzi su jad od ljudi i bijeda od profesije. Dobio je što je zaslužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije