Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni na djelu

Mike Tyson: Bio sam lud kad me žena prevarila s Bradom Pittom

mike tyson
03.12.2012.
u 10:34

Pobjesnio sam i bio spreman na sve. Trebali ste vidjeti izraz njegova lica u trenutku kada me ugledao, ispričao je slavni boksač u emisiji "In Depth With Graham Bensinger". Pred kamerama nije htio otkriti kako je zapravo reagirao

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, Mike Tyson ispričao je kako je, u vrijeme dok je bio navučen na kokain, uhvatio tadašnju suprugu Robin Givens u preljubu s Bradom Pittom.

– Bio sam u rasulu, ozbiljno navučen na kokain. Razvod je bio u tijeku, no ipak smo vodili ljubav svaki dan. Znao sam da me potkrada i govorio sam to svom odvjetniku. No nisam znao da me istovremeno i vara. Tog dana otkrio sam da je netko stigao prije mene. U našem krevetu bio je Brad Pitt. Pobjesnio sam i bio spreman na sve. Trebali ste vidjeti izraz njegova lica u trenutku kada me je ugledao – ispričao je Tyson u emisiji "In Depth With Graham Bensinger".

Slavni boksač ipak pred kamerama nije htio otkriti kako je zapravo reagirao.

Ključne riječi

Komentara 9

WO
Wolf23
11:08 03.12.2012.

Spavati sa tajsonovom ženom, dok je ovaj bio u naponu snage ???? Pa to može samo totalni luđak.. !!!

Avatar patkovic
patkovic
10:51 03.12.2012.

bio je dovoljno glupav da misli kako ga ne smije lupat jer nije u njegovoj kategoriji težine

DZ
dzukaficuka
11:07 03.12.2012.

Oh drug bi ti njega razbijo ko beba zvecku ali ono drugo te jebe Zatvor je tvoj problem.bijo si u njemu par godina poslje prebijanja da si to sad ucinijo onda bi izaso kad bi umro to je tebe sprecilo Gospa je to i spekulirala.Bre Pita bi izgledo kao Burek a ona svu tvoju LOVU bi pokupila.Taj film je se tebi vrtijo pred ocima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije