Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Mijo za djevojke priredio talent show: „Želim vidjeti koje skrivene talente posjeduju“

Foto: RTL
1/7
18.09.2019.
u 14:18

U današnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' doznajemo koja od dviju djevojaka, Andrea ili Tesa, napušta vilu.

U vili Gospodina Savršenog odnosi postaju zaista ozbiljni. Spojevi nasamo sve su češći, ljubomora sve veća, a konkurencija sve opasnija i nitko ne gubi vrijeme.

U današnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' doznajemo koja od dviju djevojaka, Andrea ili Tesa, napušta vilu, a nakon toga zgodni neženja priređuje veliko iznenađenje za preostale natjecateljice.

„Priredio sam talent show da vidim koje sve talente posjeduju i otkrijem što se sve krije u njima“, izjavio je Mijo, koji će večeras uživati u publici i saznati nešto novo o svakoj djevojci.

No iako se njemu to čini kao odlična ideja, neke cure bit će na mukama zbog zadanog izazova.

Čime će djevojke pokušati iznenaditi i oduševiti Gospodina Savršenog, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u! 

Podsjetimo, u prošloj epizodi Mijo se odlučio malo odvojiti s Tesom kako bi pokušao nešto više doznati o njoj. „Volim kad se muškarac bori za mene, a i shvatila sam da se ne mogu toliko opustiti pred kamerama“, rekla je Riječanka, a Mijo joj je iskreno priznao kako kod nje osjeti neku blokadu i da nije toliko otvorena kao ostale djevojke. 

„Mislim da mi trebaš dati priliku pa ćeš vidjeti da nije tako“, rekla mu je.  I Andrea je dobila svoj razgovor nasamo s Mijom i prvo su razgovarali o njihovoj razlici u godinama. „Nisu mi bitni ni horoskopski znakovi ni godine“, rekao je Gospodin Savršeni, a Andrea je naglasila kako bi ga voljela bolje upoznati. „Sviđaju mi se njegove oči, iskrenost i to kako zrači - stvarno sam osjetila neku iskru“, priznala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije