Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

Mickey Rourke želi glumiti gay ragbijaša Garetha Thomasa

rourke10
Pixsell
19.07.2010.
u 11:51

Glumac želi ekranizirati život popularnog ragbijaša Garetha Thomasa koji je homoseksualac. Dirnula ga je njegova priča, a inače je strastveni obožavatelj ragbija.

Mickey Rourke, zločesti dečko Hollywooda, planira u novom filmu utjeloviti Garetha Thomasa, igrača ragbija koji je bio homoseksualac. Zvijezdu filma "Iron Man 2" dirnula je životna priča ovog sportaša koju je pročitao u jednom novinskom članku tijekom leta iz Londona u New York.

Kako je strastveni obožavatelj ragbija posredstvom svojih prijatelja iz tog svijeta stupio je u kontakt s Garethom. Njega je ganula Rourkeova ideja da snimi film o njegovu životu pa se Rourke nada kako će uskoro ekranizirati njegovu životnu priču.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije