Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za elan 'mladića'

Mick Jagger šest dana u tjednu pleše balet, vježba pilates...

'Singer Mick Jagger (L) greets guitarist Ronnie Wood of The Rolling Stones as they perform at the Barclays Center in New York, December 8, 2012.  REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAIN
Reuters/PIXSELL
18.06.2013.
u 08:50

Bavi se pilatesom i jogom i spava minimalno osam sati, a posebno sada kada priprema nastup na kultnom Glastonbury festivalu

Za sve koji se pitaju kako frontmenu The Rolling Stonesa Micku Jaggeru polazi za rukom da i na pragu sedamdesete dječački skače po pozornici, a da godine neurednog života nisu ostavile traga na njemu, otkrivamo da čovjek na kondiciji i te kako radi.

– Šest dana u tjednu manijakalno vježbam. Ili sam u teretani ili plešem, čak i balet. Trčim i šprintam – kaže Jagger. Osim toga, bavi se pilatesom i jogom i spava minimalno osam sati, a posebno sada kada priprema nastup na kultnom Glastonbury festivalu.

>> Znate li tko je opet u igri? Poslušajte kako praše Stonesi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije