Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i...ili zbog ega

Mick Jagger: Autobiografije se pišu samo zbog novca!

mick jagger
pixsell
09.12.2010.
u 09:16

Frontman Rolling Stonesa nazvao je autobiografiju svog prijatelja i kolege iz benda Keitha Richardsa dosadnom i zamornom

Nakon što ga Keith Richards u svojoj autobiografiji "Život"  nije poštedio kritike, Mick Jagger, frontman Rolling Stonesa, nazvao je štivo svoga prijatelja i kolege "dosadnim i zamornim". Ali to nije bio kraj Mickovog razmišljanja.

- Ja svoje memoare nikad neću napisati, nemam potrebe za tim. Svi vrlo dobro znaju da ljudi autobiografije pišu isključivo zbog novca, smatra Jagger koji očito nikako da se pomiri s onim što je o njemu cijelom svijetu u svojoj knjizi otkrio Richards. Naime, tamo stoji kako je Jagger egomanijak koji sve želi imati pod kontrolom, zbog čega je bend ponekad patio, kao i zbog njegovih loših odluka.

Osim toga, pričljivi Keith "udario" je Jaggera tamo gdje ga najviše boli - veliki ženskar navodno ima vrlo mali penis. Kad je Mick to pročitao u medijima, doslovno je poludio. Unatoč prepucavanjima, Mick i Keith i dalje odlično surađuju i dobri su prijatelji te planiraju novu svjetsku turneju s bendom iduće godine.

Komentara 1

JA
jalnus
11:40 09.12.2010.

Napisat ce Mick svoju na kraju. Kad se svi ispucaju. Sve u zivotu je radio zbog nofci.On je jedini od njih studirao ekonomiju na London School of Economics. Trideset godina bez dobre pjesme. To se zove zivjeti dobro od minulog rada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije