Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužne vijesti

Michael Douglas otkrio istinu o teškoj bolesti Vala Kilmera

Val Kilmer
Foto: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL
1/3
01.11.2016.
u 10:40

Dodao je da "stvari baš ne izgledaju dobro" za 56-godišnjeg glumca, najpoznatijeg po ulozi u "Top Gunu" i ulozi Jima Morrisona u filmu "The Doors"

Michael Douglas okončao je mjesece nagađanja o zdravstvenom stanju kolege glumca Vala Kilmera potvrdivši da je njegov prijatelj obolio od raka, objavljeno je u utorak u nekoliko izvješća.

Douglas je navodno rekao publici na događaju u Londonu tijekom vikenda da se Kilmer, s kojim je glumio u filmu "Duh i tama" ("The Ghost and the Darkness") 1996. prolazi isto ono što je sam prošao, misleći na rak grla.

Dodao je da "stvari baš ne izgledaju dobro" za 56-godišnjeg glumca, najpoznatijeg po ulozi u "Top Gunu" i ulozi Jima Morrisona u filmu "The Doors". "U svojim sam molitvama s njim. To je razlog zbog kojega niste o njemu mnogo čuli u zadnje vrijeme", kazao je Douglas, 72, objavili su listovi Daily Telegraph i Variety.

Kilmer je više puta opovrgnuo tvrdnje da mu je zdravstveno stanje narušeno, no o njegovu se zdravlju stalno nagađalo otkad su prošle godine objavljene fotografije na kojima ima traheotomijsku cjevčicu.

Dvostruki dobitnik Oscara Douglas objavio je 2010. da se bori s četvrtim stadijem raka grla no pobijedio je opaku bolest zahvaljujući režimu kemoterapije i radioterapije.

>> Teška životna borba poznatog Batmana Vala Kilmera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije