Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna tajna

Michael Caine tražio je liječnika da injekcijom okonča očev život

Michael Caine
09.02.2011.
u 19:36

Glumac je tajio okolnosti smrti svog oca i nije o tome govorio od 1957. godine do danas. Čak ni majci

Britanski glumac Michael Caine zamolio je liječnika da njegovu smrtno oboljelom ocu Mauriceu Micklewhiteu skrati muke, piše Telegraph. Slavni glumac nije mogao gledati očevu agoniju i tražio je eutanaziju dopuštenu u slučajevima "kada život više nije podnošljiv". Glumac je tajio okolnosti smrti svog oca i nije o tome govorio od 1957. godine do danas. Čak ni majci.

Maurice Micklewhite imao je 58 godina i umirao je od raka. Caine ga je posjetio u bolnici u Londonu.

- Imao je rak jetre i bio u takvoj agoniji da sam rekao liječniku: "Zar ništa ne možete napraviti? Dajte mu prekomjernu dozu i okončajte mu muke". Želio sam da ode - ispričao je Caine.

Liječnik mu je u prvom trenutku rekao kako to ne mogu učiniti, a potom dodao neka se vrati u ponoć. Caine ga je poslušao, vratio se, a pet minuta nakon ponoći njegov je otac umro.

Ključne riječi

Komentara 6

UT
utatica
20:09 09.02.2011.

meni draga osoba trpila je pola godine prije smrti nepdonošljive bolove, po cijele noći jaukala \"Ja više ne mogu, dokle ću to trpiti, Isuse, Mario, pomozite! Bolovi bi prestajali pa se javljali. Jednoga sam je dana upitala u pauzi izmeđuu bolova: LJubavi, želiš li živjeti? Odgovor je bio potvrdan!

OB
-obrisani-
21:20 09.02.2011.

OSOBE KOJE TRPE NESNOSNE BOLOVE, u nutrini svog bića nisu nekome nešto OPROSTILE! OPROSTITI SVE, SVE, svima, je jedini lijek za smanjenje bolova.

MA
malena1983
02:35 10.02.2011.

večka Ovaj tvoj komentar ubrajam u Top 3 najdebilnija..blago tebi pa glupost ne boli, pouzdano znam da ti ni morfij ne bi pomogao...:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije