Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska, a naša

Nakon tri osvojena Emmyja, nova nominacija za talentiranu Zagrepčanku

mia pećina
Foto: PR FOTO
22.04.2015.
u 16:50

Talentirana zagrepčanka uz suradnju s proslavljenim američkim redateljem, direktororom sportskog programa CBS-a i dobitnikom više od 25 Emmya, Peterom Radovichem uz kojeg je za dokumentarni film Game of Honor osvojila čak tri nagrade Emmy može pohvaliti i produciranjem televizijskog serijala Barakude

Hrvatska filmska i televizijska producentica Mia Pećina, uvrštena je među svjetsku elitu televizijske i filmske produkcije! Izniman talenat mlade zagrepčanke prepoznala je američka televizijska kuća NBC koja je Miu izabrala u svoj produkcijski tim na 22. Zimskim olimpijskim igrama u Sochiu, a da je upravo ona pravi izbor pokazalo se kada je predanim radom između 1300 suradnika, ponovno zaslužila zavidnu nominaciju za prestižnu nagradu Emmy.  

- Nakon 2012. i osvojena 3 Emmya za rad na dokumentarnom filmu CBS-a 'Game of Honor', uz Petera Radovicha, dobila sam nove ponude i od drugih TV kuća u Americi. Prvi posao nakon ovog snimanja bila je Olimpijada u Londonu kada sam postala dio NBC tima i zahvalna sam što su me odmah uključili i u tim za Sochi. Nevjerojatno je da je još jedna nominacija sada tu i već sam samim time ponosna i sretna! Što će biti 5. svibnja na ceremoniji u New Yorku i nije toliko važno jer i ovo je predivan trenutak! Sada s još više nestrpljenja očekujem Olimpijadu u Riu - rekla je Mia.

Talentirana zagrepčanka uz suradnju s proslavljenim američkim redateljem, direktororom sportskog programa CBS-a i dobitnikom više od 25 Emmya, Peterom Radovichem uz kojeg je za dokumentarni film Game of Honor osvojila čak tri nagrade Emmy može pohvaliti i produciranjem televizijskog serijala Barakude. Prvi projekt Petera Radovicha u Hrvatskoj pokazao se iznimno uspješnim, a mali tim od samo 4 osobe na čelu s producenticom Miom Pećinom uspio je na najbolji mogući način dočarati sportske avanture ali i privatne izazove zlatne hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Mia Pećina trenutno radi na prvom regionalnom, sportskom tv reality showu Fight of Nation čiji nas početak očekuje u proljeće 2016., u suradnji sa američkim redateljem hrvatskog porijekla Marinom Skipićem čiji je reality show Ultimate Fighter na televiziji NBC trebutno jedan od vodećih reality projekata u Americi.

>>Mia Pećina: Željela bih da se IdejaX proširi na širu regiju

>>Nakon tri Emmyja snimamo film o hrvatskim vaterpolistima

Komentara 1

LI
liliZG
13:04 23.04.2015.

bravo, čestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije