Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni fanovi

Mia Negovetić odlučila se za drastičnu promjenu frizure: Na lijepoj ženi sve lijepo stoji

Foto: instagram
1/12
26.09.2023.
u 15:40

Pjevačica je objavila video snimljen kod frizera i svojim obožavateljima je pokazala kako je skratila kosu

Pjevačica Mia Negovetić (20) odlučila se za drastičnu promjenu frizure i ošišala se skroz nakratko. U videu koji je podijelila na Instagramu pokazala je kako je izgledala njezina transformacija kod frizera, a novim imidžom oduševila je svoje pratitelje na društvenim mrežama.

- Ti si stvarno jedna od rijetkih žena koja može furati fudbalerku i dalje dobro izgledati. Prelijepa si...sa bilo kojom frizurom. Na lijepoj ženi sve lijepo stoji. Fenomenalna zurka! - poručili su joj u komentarima. Nedavno je na Instagramu odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a sve ih je najviše zanimalo koliko ima tetovaža i koja su im značenja te je li joj piercing bio bolan. 

 

 

Priznala im je kako joj je piercing na pupku bio dosta bolan i svima je preporučila da ako se odluče na taj korak da to naprave tijekom ljeta jer se tada mogu nositi majice iznad pupka i nema opasnosti da ćete hlačama ili majicom zapeti za piercing.  Obožavateljima je pokazala i dvije tetovaže na desnoj ruci, na bedru lijeve noge i velikog leptira na gornjem dijelu leđa, iza vrata. Otkrila je i kako je prvu tetovažu na rebrima napravila kada je imala 18 godina te kako će uskoro završiti i tetovažu koja joj pokriva gotovo cijelu lijevu ruku. 

VEZANI ČLANCI

- Moram napomenuti da se uvijek nasmijem na komentare o tetovažama, kao i člancima koji, umjesto da pišu o važnijim temama koje se događaju u svijetu, pišu o tome da imam piercing i tetovaže. Imam želju naslikati još tetovaža, jer mi svaka od njih predstavlja određeni period života. - rekla nam je nedavno u intervju Mia.

Svojim je obožavateljima otkrila i kako živi s dečkom, a na pitanje je li joj prsten na ruci zaručnički, odgovorila je: Nije...još. Prisjetila se i jedne zgode s obožavateljicom koja ju je zaustavila u Rijeci u trenutku kada se Miji žurili da stigne na probu mjuzikla u kojem je nastupala. Obožavateljica je bila uporna i u jednom trenutku je uhvatila Miu za ruku da joj je čak šav na majici puknuo. S influencerom Marcom Cuccurinom Mia je prošle godine pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju". 

VIDEO Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 2

TI
TinaNina84
17:30 26.09.2023.

Lijepa je prirodno. Sa tetovažom preko cijele ruke će se samo nagrditi i najvj joj to kasnije više neće biti napeto. A jednom kad joj dojade ti pirsevi ostat će rupe...mladost ludost..njena stvar uglavnom.

MI
mikimouse12
17:52 26.09.2023.

jako lijepa ali pjesme su joj neslusljivo lose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije