Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj

Mia Kovačić: Dečko će me stalno posjećivati u hladnoj Rusiji

'13.07.2011., Zagreb - Voditeljica Mia Kovacic. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
1/3
30.12.2011.
u 22:00

Mia Kovačić odlazi na školovanje u Moskvu. Od kolega s radija dobila je šubaru, bocu votke i majicu s likom Vladimira Putina. In Magazin će i dalje voditi

Više od godinu dana slušatelji radija Totalni FM budili su se uz poletnu voditeljicu Miju Kovačić, ali svakodnevnom druženju od šest ujutro jučer je došao kraj. Ipak, samo privremeno!

Posljednja šihta na radiju

Naime, Mia potkraj siječnja odlazi na stručno usavršavanje u Moskvu, a vijest je obznanila u jučerašnjoj emisiji "Doručak s Mijom Kovačić" odradivši svoju posljednju šihtu do povratka iz prijestolnice Rusije. Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka u eteru Totalnog FM-a u kojem je suze bilo teško zaustaviti. Kolege su Miju iznenadili darovima. Za oproštaj i sretan put dobila je šubaru da je čuva od ruske zime, buket cvijeća u bojama radija, bocu votke sa zajedničkom fotografijom za uspomenu, a našla se tu i majica s likom Vladimira Putina. Kad je u studiju ugledala kolege s kojima je svakodnevno odrađivala ranojutarnju šihtu kako nose tortu s natpisom "Sretan put!", Mia je zaplakala.

– Ova će mi godina zauvijek ostati pri srcu jer sam je dijelila s vama! Ne znam što da kažem, plačem! – rekla je kroz suze. Dok se od radijskog angažmana privremeno oprostila, Zagrepčanka će i dalje voditi emisiju "In Magazin" na Novoj TV. To će joj uspijevati zahvaljujući planu da neko vrijeme živi na relaciji Zagreb - Moskva, do koje je izravnom linijom iz zagrebačke zračne luke ima svega dva i pol sata leta.

Bogato rusko tržište

Prije nego što se ondje počne školovati, diplomirana dizajnerica arhitekture potkraj siječnja otputovat će u Moskvu kako bi detaljnije upoznala grad i učilište na kojem predaju najveći autoriteti arhitekture. Živjet će u centru grada, u blizini učilišta i kulturnog središta. Naravno, ondje će marljivo učiti i ruski i tako svojem životopisu dodati znanje petog stranog jezika!

– Cijelo djetinjstvo slušala sam poslovicu da vrijediš onoliko koliko jezika govoriš, a kad sam počela češće putovati to mi se i potvrdilo. Smatram da trebamo učiti dok smo živi, a glavni grad Rusije nudi pregršt mogućnosti za to. Uz kozmopolitski duh Moskva mi pruža bolji uvid u područje produkt dizajna koji me zanima. Rusko tržište otvara i potencijalne poslove u budućnosti – ispričala je poliglotkinja te dodala da ne odbacuje mogućnost da dio ruske avanture prikaže gledateljima u "In Magazinu".

Zbog odlaska, njezina ljubav s Ivorom Vucelićem neće nimalo patiti. – Zbog poslovnih obveza Ivor često putuje u Rusiju, tako da ćemo dovoljno vremena provoditi zajedno i u Moskvi i u Zagrebu – poručuje Mia.

Ključne riječi

Komentara 6

AA
Aartur
23:11 30.12.2011.

Zanimljivo, toliko teksta i hvalospjeva, a nije jasno za šta će se gospodična usavršavati na \"bogatom ruskom tržištu\"...?

KL
klubuhb1
23:37 30.12.2011.

Je** mi se zato kaj ona ide tam nekam u Rusiju.

KE
Kelly
00:16 31.12.2011.

novinarka, dizajnerica, poliglotkinja, manekenka....da se jednome posvetila mozda bi i postala nesto, a ne ruska salata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije