Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U braku su bili godinu dana

Mia Franić i Dragan Jurilj rastali su se prije tri godine, a sada su otkrili kako su se pomirili

malkovich_lisinski
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
20.10.2021.
u 15:55

Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ispričala je Mia.

Krajem kolovoza 2018. godine Mia Franić je objavila kako se nakon nešto duže od godinu dana razvodi od poduzetnika Dragana Jurilja. Tada nije htjela govoriti o razlozima njihovog prekida i izbrisala je sve njihove zajedničke fotografije s Instagrama, a sada se dogodio veliki preokret u njihovom odnosu i par je za Story otkrio kako su opet zajedno.

- Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ali nas je sudbina ponovo povezala. Istina je da smo opet zajedno - ispričala je Mia za Story. Nakon razvoda manekenka nije dugo vremena bila u Zagrebu, a kada je počela češće dolaziti, počela se opet družiti s bivšim suprugom i shvatili su da strasti i emocije između njih još uvijek postoje.

- Naš brak nije se završio radi postojanja treće osobe te smatram da je, u emotivnom smislu, to stvari činilo još kompliciranijima za prihvatiti. Mi smo se razišli u takvim okolnostima da nismo dali sve od sebe da sačuvamo naš odnos jer je tu bilo previše emocija i ponosa - poručila je Mia. Poduzetnik i bivša manekenka vjenčali su se 2017. godine u travnju u Marakešu, a svadbenoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i obitelj. Nakon pomirenja ovo ljeto su proveli zajedno u Italiji i na Jadranskoj obali.

VIDEO Održana zagrebačka premijera filma "Toma"

Ključne riječi

Komentara 3

CR
CrniP
17:17 20.10.2021.

Sreca (buisness) po principu - “Dok vjetar duva, ti punis djepove”. Hrvatska.

MA
Markovinac
17:12 20.10.2021.

Nema sponzora vise svi u stecaju pa mala nacula da je prevario Turke i ima love.Nece to dugo trajati.Turci su opasni kad gube lovu i tu ce jos biti svasta.

RO
RogaBabaroga
17:11 20.10.2021.

kaj ponestalo sponzora!?😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije