Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'netko drugi'

Mia Dimšić objavila spot za pjesmu s kojom će nastupiti na Eurosongu, pratitelji: 'Vrijeme je za nas'

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/12
01.04.2022.
u 16:06

Spot je premijerno prikazan u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a sniman je u rodnom gradu pjevačice, Osijeku.

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Mia Dimšić objavila je spot za pjesmu koju će izvesti u Torinu. Mia se na Dori predstavila s pjesmom 'Guilty pleasure', a nakon toga je na dodjeli prestižne medijske nagrade Večernjakove ruže izvela ovu pjesmu u hrvatskom izdanju pod imenom 'Netko drugi'. Pod tim je imenom objavljen i službeni video. Spot je premijerno prikazan u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a sniman je u rodnom gradu pjevačice, Osijeku.

- Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu – kazala je Mia. Otkrila je i da još uvijek nije odlučeno s kojom će nas verzijom predstaviti na Eurosongu.

- U toj fazi smo da sve razmatramo. Meni se jako svidjela hrvatska verzija, pa ćemo razmisliti, ali mislim da će ostati osnova na engleskom jer je to bio original i izvorna priča. Važno je da publika razumije što prepričavam, nismo isključili mogućnost da ubacimo malo hrvatskog – ispričala je.

Komentari na spot na YouTubeu su pozitivni. „Spot odličan, kadrovi Gradskog vrta, NK Osijek… Vrijeme je za nas“, „Nemam riječi, ovo je predivno“, „Vrhunski spot i pjesma“, stoji u komentarima.

Inače, Mia bi na Eurosongu trebala nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri, i to u utorak 10. svibnja. Hrvatska će se predstaviti pod rednim brojem 11.

VIDEO Akademija je htjela ozbaciti Willa Smitha s Oscarom nakon što je ošamario Rocka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije