Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodne majka i kći

Mia Begović i njena Maja Lena stigle zajedno na otvorenje lounge bara!

maja lena lopatny
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/3
02.05.2014.
u 08:19

Maja Lena Lopatny pojavila se na otvorenju lounge bara Opera u društvu svoje majke, poznate glumice Mije Begović...

Maja Lena Lopatny pojavila se na otvorenju lounge bara Opera u društvu svoje majke, poznate glumice Mije Begović. Majka i kći više su puta pričale o svom idiličnom, prijateljskom odnosu, što su dokazale i na otvorenju bara, gdje su se podružile i stigle zajedno.

Stilski su pak, stigle kao prave suprotnosti. Dok je Mia ovog puta iznenadila jednostavnošću, odjenuvši crno odijelo, Maja je blistala u bijeloj haljini i ljubičastim cipelama sa šljokicama.

Foto: Grgur Žučko/pixsell

>>Maja Lena Lopatny zabljesnula u novogodišnjoj noći

Ključne riječi

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
09:53 02.05.2014.

.......kako je majka gura u nepovrat.............

VE
verrmaj
21:53 02.05.2014.

Nezna se koja ima vise silikona a sto se tice ljepote u mom gradu ima ljepsih !!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:59 02.05.2014.

Mia Begović sve je to lijepo. Ali jesi li u zadnje nazvala svog bivšeg supruga Željka Žnidarića (moj dragi prijatelj cca 20 godina) kako mu je...Ako neznaš bori se sa opsanom bolesti...Željac jak si ti i na koncu konca biti će dobro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije