Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni tata

Mezimica Darija Srne: Slatka Kasia obožava nogomet i modu

kasia srna
Foto: Instagram
1/3
09.10.2013.
u 17:28

Nogometaš Šahtara i reprezentativac Darijo Srna pohvalio se darom koji je dao svojoj kćerkici Kasiji

Nogometaš Šahtara i reprezentativac Darijo Srna pohvalio darom koji je dao svojoj kćerkici Kasiji. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj malena Kasia nosi dres tatinog kluba. Na dresu je tiskano njezino ime.

Ispod fotografije Srna je napisao: "Tatice, spremna sam za utakmicu", citirajući tako svoju djevojčicu koja rado utakmice gleda na televiziji. Osim što obožava nogomet, malena Kasia obožava i modu, baš kao njezina mama Mirela te se na snimanjima ponaša kao prava mala fashionistica.

>>Srna asistirao u derbiju pa zaradio crveni karton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije