Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF NA N1 TELEVIZIJI

Meteorologinja opsovala u eteru zbog krive prognoze

Milica Spasić
Foto: N1/Screenshot
02.03.2017.
u 17:44

U program je puštena snimka krive vremenske prognoze, koja je pokazivala niže temperature nego one o kojima je govorila prognostičarka Tea Blažević

Stara poslovica kaže "Tko radi, taj i griješi", a to se danas dogodilo kolegama s N1 televizije. Naime, u program je puštena snimka krive vremenske prognoze, koja je pokazivala niže temperature nego one o kojima je govorila prognostičarka Tea Blažević. Kad je vidjela da su na mapi krive temperature tea je opsovala, što je šokiralo voditeljicu Milicu Spasić. Pogledajte video:

>>Što god se dogodi, za 30 sekundi spremni smo biti uživo u programu

>>Kakav gaf! Njemačka državna televizija pokazala kartu – Jugoslavije

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
18:00 02.03.2017.

Los pokusaj da se digne gledanost YUtela, ups sad je to N1

NI
Nini istrijan
18:05 02.03.2017.

Meteorologinja???? Postoje rjeci koje vrijede za oba spola kao u ovom slucaju:meteorolog i nikakve izmisljotine i jezicne akrobacije.Naprimjer : pilot je i zena i muskarac,isto tako recepcionist npr. Zasto dodavati rjecima dodatke na silu i bez potrebe?

Avatar Matija22
Matija22
18:55 02.03.2017.

po karti je prognoza za jugoslaviju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije