Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROCK SPEKTAKL

Metallica u svibnju slijedeće godine dolazi u Hrvatsku

metallica
AFP
10.12.2009.
u 14:02

U sklopu turneje "World Magnetic Tour" Metallica će u svibnju 2010. održati veliki open air koncert, a još nije poznato u kojem gradu će se koncert održati.

Jedan od najvećih heavy metal bendova Metallica napokon stiže u Hrvatsku! U sklopu turneje "World Magnetic Tour" Metallica će u svibnju 2010. održati veliki open air koncert, a još nije poznato u kojem gradu će se koncert održati.

Svi detalji vezani za ovaj rock spektakl bit će poznati u ponedjeljak 14. prosinca kad će organizator koncerta Lupa promocija održati konferenciju za medije.

Hrvatski obožavatelji žestokog zvuka tako će imati priliku nakon Iron Maidena, na domaćem terenu uskoro gledati i slušati i drugi najveći metal bend svih vremena.

Ključne riječi

Komentara 12

FF
ffrizerko.
14:25 10.12.2009.

Tko se slaže sa mnom da je ovo jednostavno sjajna vijest?

DR
dranve
23:17 10.12.2009.

\"koji uporno UBJEDJUJU\" LOL antikom, kako fino legne srbizam tu i tamo, ha? Znas kako kazu, jednom crveni, uvijek crveni ;)

AN
antikom
14:20 10.12.2009.

e super...idem na koncert u crnoj odjeci i sa U-staskom kapom...pa da vidim hoce li mediji, zuroffi, srpcici i ostala bagra prozivati jamesa hetfielda i kompaniju zbog \"krive\" ikonografije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije