Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNI BAND

Metallica objavljuje prvi album u osam godina

metallica
Foto: Daniel Karmann/DPA/Pixsell
1/5
19.08.2016.
u 08:31

Jedanaesti studijski album megapopularne četvorke izaći će 18. studenoga

Kultna heavy metal skupina Metallica najavila je u četvrtak izlazak svog prvog albuma u posljednjih osam godina.

– Znamo da je prošlo puno vremena, ali ponosni smo što možemo predstaviti 'Hardwired... To Self-Destruct – novi studijski album Metallice koji se već dugo čeka – objavljeno je u priopćenju.

Jedanaesti studijski album četvorke koju čine pjevač James Hetfield, bubnjar Lars Ulrich, gitarist Kirk Hammett i basist Robert Trujillo izaći će 18. studenoga.

Na njemu će se naći pjesme čiji su naslovi tematski potpuno u skladu s dosadašnjom diskografijom Metallice: "Here comes revenge", "Murder One ili "Split out the Bone".

Jedna od najuspješnijih skupina u glazbenoj povijesti, Metallica je osnovana 1981. u Los Angelesu, a u 35 godina karijere prodala je desetke milijuna albuma širom svijeta i osvojila osam Grammyja.

>> Devetogodišnji Jadran Mihelčić rođen je za pozornicu, hvali ga i Metallica

Komentara 2

DU
Deleted user
09:29 19.08.2016.

Aleluja!

IH
iron.hide.54966
12:05 19.08.2016.

Konačno dobre vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije