Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Through the Never

Metallica kakvu još niste doživjeli

naslovnica090713
27.05.2013.
u 14:44

Početkom jeseni u kina stiže igrano-dokumentarni film u kojem glavne uloge imaju članovi heavy metal benda

Ovo je IMAX 3D događaj kakav još niste vidjeli! Koncert kakav još niste čuli! Metallica kakvu još niste doživjeli!

Tim bombastičnim rečenicama Metallica najavljuje svoj film. Radnja mu ide otprilike ovako: Tripa, mladog roadija Metallice, pošalju na hitan zadatak za vrijeme koncerta. Dečko sjeda u kombi i krene na put. No, ono što se činilo laganim zadatkom, pretvori se u fantastičnu postolovinu. Kakvu točno, nemamo pojma, ali ono što znamo je to da će se film u kinima pojaviti 27. rujna, prvo u IMAX 3D dvoranama, a tjedan dana kasnije i u običnim kinima.

Režiju potpusuje Nimrod Antal, a u ovom igrano-dokumentarnom filmu uz članove benda pojavljuju se i glumac/glazbenik Mackenzie Gray, Dane DeHaan, Dennis Jay Funny i Toby Hargrave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije