Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDRA KOVAČ

Mentorica X Factora podučava pjevanje 
u Zagrebu

aleksandra kovač
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
11.09.2015.
u 12:00

Trodnevni seminar 'Pjevajte s Aleksandrom!' započinje 20. studenog u zagrebačkoj Akademiji glazbene produkcije

Nakon uspješnog mentoriranja u "X Factoru" i više od 15 godina rada kao glazbena pedagogica, Aleksandra Kovač ove će jeseni u Zagrebu podučavati pjevanju sve zainteresirane.

– Vokalni seminar "Pjevajte s Aleksandrom!" namijenjen je odraslim osobama koje žele steći osnove kvalitetnog i pravilnog pjevanja, amaterima i profesionalcima koji se žele usavršavati te raditi na specifičnim problemima koji nastaju zbog nepravilne upotrebe glasa i primjene tehnika disanja i proizvodnje tona. U toku tri dana, koliko seminar traje, polaznici će imati priliku raditi na svim najbitnijim tehnikama pjevanja i disanja – kazala nam je Aleksandra o seminaru koji počinje 20. studenog u zagrebačkoj Akademiji glazbene produkcije. 

>>Žao mi je što se u Hrvatskoj slušaju cajke

>>Aleksandra Kovač: Odsjekle bi mi se noge da moram pjevati pred Arethom Franklin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije