Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Mel Gibson zatražit će skrbništvo nad kćeri Lucijom

mel gibson
Foto: pixsell
1/4
19.11.2010.
u 16:14

Nad malenom, koju je navodno udario dok je bila u maminu naručju, odlučio je zatražiti puno skrbništvo. Gibsonovi odvjetnici će odvjetnici tražiti da Oksana s kćeri može biti triput tjedno, ali da ne smiju prespavati zajedno.

Nakon višemjesečnih prepirki, tužakanja, suđenja i incidenata glumac Mel Gibson odlučio se pretvoriti u dobricu. Osim što se svojoj bivšoj dragoj Oksani Grigorievoj ispričao za učinjeno, 54-godišnji glumac htio bi postati najbolji tata njihovoj kćeri Luciji.

Nad malenom, koju je navodno udario dok je bila u maminu naručju, odlučio je zatražiti puno skrbništvo. Gibsonovi odvjetnici će odvjetnici tražiti da Oksana s kćeri može biti triput tjedno, ali da ne smiju prespavati zajedno. To je još i gore od onog što je sud dodijelio Melu Gibsonu. Naime, glumac kćer viđa triput tjedno, a jedan od tih dana djevojčica kod tate može i prespavati.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nazareth
Nazareth
08:11 20.11.2010.

Drž se Mel!

M1
marin_11
13:00 20.11.2010.

Navodno je ovaj članak napisala neka sponzoruša gora od ove oksane !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije