Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holivudska empatija

Mel Gibson: "Žao mi je Tigera Woodsa"

mel gibson
11.01.2010.
u 18:23

Slavni glumac i redatelj u svom je najnovijem intervjuu izjavio kako suosjeća s Tigerom Woodsom jer nitko na ovom svijetu nije bez grijeha.

Uvijek intrigantan u svojim izjavama, 54-godišnji australski glumac i redatelj Mel Gibson ponovno se našao u središtu pozornosti i to ni manje ni više nego zbog slavnog golfera Tigera Woodsa kojeg, kako kaže, žali.

- Žao mi je što su ga mediji rastrgli. Nitko na ovom svijetu nije bez grijeha, pa tako ni on. No Tigerovi  privatni problemi meni nisu važni, više me zabrinjava što šaljemo novih 30 tisuća vojnika u Afganistan - bio je jasan Gibson.

Osim o medijskoj hajci na slavnog sportaša glumac je govorio i o svom propalom braku, te priznao kako je isključivo on kriv za raspad svoje 28-godišnje bračne zajednice s Robyn Gibson koja mu je rodila sedmero djece. Nadodao je i da više od tri i pol godine uspijeva ostati trijezan.

O svojoj sadašnjoj djevojci Oksani Grigorijevoj, s kojom je prošle godine dobio kćer Luciju, nije se izjašnjavao.

Ključne riječi

Komentara 4

FO
formax
21:04 11.01.2010.

Moji likovi!!! Svatko, ali baš svatko ima pravo u životu biti SVOJ ako zakaže ona druga strana!

OB
-obrisani-
06:03 12.01.2010.

Zapravo uopce ne znam sto je Tiger Woods napravio. Znam samo da svi pricaju o njemu i da je to sve skupa bolesno. Medijske hajke. Njegov privatni zivot je privatni zivot, a sve te novinare bi trebalo za glavu prikratiti skupa s bolesnim drustvom koje forca takve gluposti. No, zapad naravno ide iskljucivo prema svojoj propasti.

ST
stampedo
07:37 12.01.2010.

Tek nakon afere sam saznal da taj uopće postoji- neki Tiger... ajde lepo vi tam, mi imamo problema ober glave... a Mel - meni je žao žene i onoliko djece tvoje- sedmero mislim... uostalom- čini mi se da su rekli da se čovjeka ne smije žaliti jer sam odgovara za svoje postupke... postoji sažaljenje ali žaljenje je drugi pojam- kaj žal- treba rasturiti opet u d*** ako je istina sve to kaj pišu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije