Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mel Gibson: "Žao mi je Tigera Woodsa"

Slavni glumac i redatelj u svom je najnovijem intervjuu izjavio kako suosjeća s Tigerom Woodsom jer nitko na ovom svijetu nije bez grijeha.
11. siječnja 2010. u 18:23 4 komentara 21 prikaza
mel gibson

Uvijek intrigantan u svojim izjavama, 54-godišnji australski glumac i redatelj Mel Gibson ponovno se našao u središtu pozornosti i to ni manje ni više nego zbog slavnog golfera Tigera Woodsa kojeg, kako kaže, žali.

- Žao mi je što su ga mediji rastrgli. Nitko na ovom svijetu nije bez grijeha, pa tako ni on. No Tigerovi  privatni problemi meni nisu važni, više me zabrinjava što šaljemo novih 30 tisuća vojnika u Afganistan - bio je jasan Gibson.

Osim o medijskoj hajci na slavnog sportaša glumac je govorio i o svom propalom braku, te priznao kako je isključivo on kriv za raspad svoje 28-godišnje bračne zajednice s Robyn Gibson koja mu je rodila sedmero djece. Nadodao je i da više od tri i pol godine uspijeva ostati trijezan.

O svojoj sadašnjoj djevojci Oksani Grigorijevoj, s kojom je prošle godine dobio kćer Luciju, nije se izjašnjavao.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • formax:

    Moji likovi!!! Svatko, ali baš svatko ima pravo u životu biti SVOJ ako zakaže ona druga strana!

  • -obrisani-:

    Zapravo uopce ne znam sto je Tiger Woods napravio. Znam samo da svi pricaju o njemu i da je to sve skupa bolesno. Medijske hajke. Njegov privatni zivot je privatni zivot, a sve te novinare bi trebalo za glavu prikratiti ... prikaži još! skupa s bolesnim drustvom koje forca takve gluposti. No, zapad naravno ide iskljucivo prema svojoj propasti.

  • stampedo:

    Tek nakon afere sam saznal da taj uopće postoji- neki Tiger... ajde lepo vi tam, mi imamo problema ober glave... a Mel - meni je žao žene i onoliko djece tvoje- sedmero mislim... uostalom- čini mi se da su rekli ... prikaži još! da se čovjeka ne smije žaliti jer sam odgovara za svoje postupke... postoji sažaljenje ali žaljenje je drugi pojam- kaj žal- treba rasturiti opet u d*** ako je istina sve to kaj pišu..