Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio samokontrolu

Mel Gibson na terapiji zbog 'nezdrave' veze s Oksanom

mel gibson
Pixsell
14.07.2010.
u 12:29

Nakon što je treća audiovrpca bijesnog Mela Gibsona ugledala svjetlo dana, glumac se odlučio prijaviti na terapiju kako bi se izliječio od "nezdrave" veze s ruskom glazbenicom Oksanom Grigorievom.

Čime je to Oksana Grigorieva uvrijedila Mela Gibsona koji se u objavljenim telefonskim razgovorima s bivšom ljubavnicom doslovno pjeni od bijesa i prijeti joj smrću, javnost još nije doznala, no svima je pa i "pobješnjelom Maxu" jasno da je odavno izgubio samokontrolu. Naime, glumac se nedavno prijavio na terapiju da bi se napokon oporavio od vrlo "nezdrave" veze s Oksanom Grigorievom koja ga je, čini se, dovela do ruba pameti.

- Shvatio je koliko ga je ta veza psihički uništila, odlučio se posvetiti sebi i smiriti se na mjestu daleko od očiju medija - otkrio je Gibsonov prijatelj.

Na trećoj audiovrpci koja je izašla u javnost Gibson nastavlja u istom tonu, rasipajući rasističke uvrede, ovaj put na račun Latinoamerikanaca.

Komentara 8

Avatar commentator
commentator
14:28 14.07.2010.

Jadan Mel, jedina terapija je dat \"brticu\" toj Ox-ani i gotovo. Nisam shvatio, ona mu je samo \"priležnica?\" Ako nije s njom oženjen, šta ćeka, poslat ju što prije, jer ako mu se ta zmija \"uvuće\" (natjera ga) na brak, što baba i želi, kasnije za razvod će mu izvuć i zadnju kunu.

Avatar commentator
commentator
14:34 14.07.2010.

Takve i idu u \"lov\" na poznate, na taj naćin da koriste popularnost drugog za razvijanje vlastite karijere, u ovom slučaju muzičke. Očito ga baba drži čvrsto u šaci - pod lancunama (plahtama.).

OB
-obrisani-
14:30 14.07.2010.

Nije njega Oksana dovela do ludila nego alkohol i obijest. Sram ga bilo, upropaštava živote svojima i drugima. Njegova žena je valjda odahnula kada se nasilnik maknuo iz njena života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije