Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan hobi

Mel Gibson kod stručnjaka 10 dana učio o tajnama hipnoze

mel gibson
23.06.2010.
u 12:07

Glumca je Rick Collingwood podučavao moćima sugestije te kako ljude baciti u trans. Gibson se za tehnike hipnoze zainteresirao iz čiste znatiželje.

Mel Gibson našao je novi, pomalo neobičan hobi; uči tajne hipnoze. Uz pomoć australskog stručnjaka Ricka Collingwooda, 54-godišnji glumac otkriva tajne hipnoze. Rick je proveo 10 dana kod Gibsona u njegovu domu u Los Angelesu gdje ga je podučavao kako ljude baciti u trans i kakvu moć ima sugestija.

- Mel je jako zanimljiva osoba i nije me zvao da ga podučavam iz nekog posebnog ili skrivenog razloga, jednostavno ga je zaintrigirala hipnoza - objasnio je Collingwood.

Glumac koji je nedavno raskinuo vezu s lijepom Ruskinjom Oksanom najavio se povratak pred kamere jer se zaželio glume.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije