Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno završila u bolnici

Mel B slučajno se predozirala alkoholom i tabletama?

Mel B
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/6
22.12.2014.
u 21:07

Nakon što je prije deset dana Mel B završila u bolnici, a idućeg se dana u emisiji 'The X Factor' pojavila sa masnicama i ogrebotinama, brojni fanovi pjevačice Mel B zapitali su se zlostavlja li je suprug Stephen Belafonte

Nakon što je prije deset dana Mel B završila u bolnici, a idućeg se dana u emisiji 'The X Factor' pojavila sa masnicama i ogrebotinama, brojni fanovi pjevačice Mel B zapitali su se zlostavlja li je suprug Stephen Belafonte.

Navodno je i napustila njihov dom te su krenula govorkanja da se rastaju. Sada je priča dobila zaokret te Radar Online piše kako se pjevačica zapravo slučajno predozirala alkoholom i tabletama za smirenje. Izvor tvrdi da je to bilo slučajno te da pjevačica nije ni pomišljala na samoubojstvo.

Masnice na njenim rukama objasnili su mršavosti. Navodno joj medicinske sestre nikako nisu mogle pravilno ubosti iglu da je prikopčaju na infuziju. Isti izvor dodao je da Stephen nikad nije dignuo ruku na Melanie, već da joj pokušava pomoći. Iako se često svađaju, kaže izvor, jako se vole.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Bivša spajsica Mel B pokupila stvari i napustila supruga!

>>Mel B lako će utržiti milijun funti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije