Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE ZA VOJVOTKINJU

Meghanin modni gaf: 'Kao da je odjenula zavjesu za tuš'

Meghan Markle
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/5
18.06.2018.
u 14:35

- Meghan izgleda kao da se zamotala u posteljinu,a na glavu stavila složenac od role papira... Jadna Diana, da može vidjeti kako joj nevjesta ruši stilski kredibilitet - napisala je jedna kritičarka.

Princ Harry i Meghan Markle proteklog su vikenda bili uzvanici na vjenčanju Harryje rođakinje Celie McCorquodale, nećakinje njegove pokojne majke Diane. Celia je u spomen na Dianu na glavi nosila istu tiaru koju je i Diana nosila na glavi tijekom vjenčanja za princa Charlesa. No oči javnosti bile su uprte na Meghan, koja je vjenčanje stigla u plavo-bijeloj lepršavoj haljini s potpisom Oscara de la Rente, koja košta 35 tisuća kuna. No, bez obzira na cijenu haljina je razočarala mnoge, a na društvenim mrežama krenule su šale na njen izgled.

- Izgleda kao da je odjenula zavjesu za tuš - rekla je jedna korisnica Instagrama, dok je druga napisala kako za nju ne bi dala ni 5 funti.

- Meghan izgleda kao da se zamotala u posteljinu,a na glavu stavila složenac od role papira... Jadna Diana, da može vidjeti kako joj nevjesta ruši stilski kredibilitet - napisala je jedna kritičarka. No, na Instagramu se pojavila fotografija princeze Diane u sličnoj haljini, a Meghanini branitelji napisali su kako bi pokojna princeza bila ponosna.

Meghan Markle
1/21

Komentara 3

BE
berija
14:38 18.06.2018.

Novinari vam se srame potpisati ovakve napise, jeste li svjesni toga? Nebitno, nevažno, zatupljujuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije