Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13 dokaza

Meghan uhvaćena u još jednoj laži, ovaj put riječ je o putovnici

Foto: PA/Pixsell
1/9
11.03.2021.
u 11:59

U intervju koji je dala Oprah Winfrey američka glumica tvrdi kako joj je bio zabranjen pristup putovnici kada je postala dio obitelji, ali britanski mediji tvrde da Meghan opet laže.

Detaljno se i dalje u Velikoj Britaniji analizira svaka rečenica koju su Meghan Markle i princ Harry izgovorili gostujući kod Oprah Winfrey. U intervju koji je kraljicu Elizabetu poprilično uznemirio i zbog kojeg je osobno odlučila razgovarati sa svim članovima kraljevske obitelji kako bi utvrdila tko je od njezinih bližnjih imao rasističke izjave vezane za njezina praunuka Archieja. Dok kraljica vodi svoju istragu, britanski mediji proveli su svoju istragu i provjerili je li istina da je Meghan Markle bila oduzeta putovnica kada je ušla u kraljevsku obitelj.

Američka glumica kod Oprah je rekla kako od 2016. godine, kada je postala dio obitelji, nije imala pristup svojoj putovnici, ključevima automobila i osobnoj iskaznici, a Daily Mail tvrdi kako je Meghan opet lagala javnosti jer je najmanje 13 puta otputovala u inozemstvo u periodu od 2016. godine do trenutka kada je par napustio svoje obveze i dužnosti u kraljevskoj obitelji.  Prema pisanju Maila, kraljica tijekom službenih putovanja ne mora imati putovnicu, ali ostali članovi kraljevske obitelji dužni su je imati kad odlaze u inozemstvo. Poznavatelji odnosa i pravila u kraljevskoj obitelji kažu kako je Meghan putovnica možda uzeta na čuvanje i nezamislivo im je da Meghan putovnicu nije nosila na osobna i privatna putovanja, kao što je put u New York, gdje je organizirala darivanje za prinovu, na putovanje kod prijatelja u Kanadu, zabavu u Amsterdamu i odlazak na jezero Como u vilu prijatelja Georgea Clooneya. 

Meghan i Harry na prvo su zajedničko putovanje krenuli samo šest tjedana nakon što je započela njihova romansa 2016. godine i tada je princ odveo svoju buduću suprugu u safari-kamp u Bocvani. Nakon toga uslijedilo je putovanje k Georgeu i Amal Clooney u Italiju, a potom je par bio u Nizozemskoj, u Nici, u Torontu... U kolovozu 2019. godine par je proslavio Meghanin 38. rođendan u ekskluzivnom kompleksu vile Vista Alegre na Ibizi.

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
12:45 11.03.2021.

I taj bi kao trebao biti kralj?? Ne zna "vladati" sa svojom ženom, a kamoli onda imperijom.

BR
Bruce
12:57 11.03.2021.

Morgan ima pravo, laže čim zine.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:45 11.03.2021.

Još koju godinicu i cijela će se raširit u guzici i sisama, kao i 99% crnkinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije