Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zainteresirani

Meghan i Harry ponovno demantiraju tabloide, ipak ništa od snimanja s Netflixom

Foto: Profimedia
1/5
01.10.2020.
u 22:00

Bivši članovi kraljevske obitelji vrlo su jasni oko svog odnosa s britanskim tabloidima, s kojim su i dalje u sporu. U travnju su priopćenjem neugodno iznenadili priznate britanske tabloide kada su uredništvima četiriju redakcija poslali priopćenje kako više neće davati izjave za njih

Meghan Markle i princ Harry nisu zainteresirani da postanu zvijezde reality televizije, rekao je glasnogovornik para i tako demantirao navode kako će snimati vlastiti reality na Netflixu.

"Vojvoda i vojvotkinja ne sudjeluju ni u jednom reality showu", potvrdio je predstavnik para u ponedjeljak. Odgovor glasnogovornika uslijedio je nakon što je jedan britanski tabloid izvijestio o dogovoru s Netflixom da će ih kamere snimati tri mjeseca, a pozvali su se na izvor koji je rekao da Meghan želi da svijet vidi "stvarnu nju".

1/8

"Bit će dostojanstveno. Žele ljudima dati uvid u njihov život", navodno je rekao izvor.

U članku se također spominje da će dokumentarna serija biti usredotočena na njihov filantropski rad i da nije sigurno hoće li kamere biti dopuštene u njihovom kalifornijskom domu.

Bivši članovi kraljevske obitelji vrlo su jasni oko svog odnosa s britanskim tabloidima, s kojim su i dalje u sporu. U travnju su priopćenjem neugodno iznenadili priznate britanske tabloide kada su uredništvima četiriju redakcija poslali priopćenje kako više neće davati izjave za njih, a bila je riječ o Daily Mailu, Daily Mirroru, The Sunu i Daily Expressu. Poručili su im tada kako će s njima ubuduće komunicirati samo preko odvjetnika. Meghan i Harry u priopćenju su napisali kako "ne žele biti valuta ekonomije clickbaita i iskrivljenih informacija", a tabloide su optužili za "iskrivljena i lažna izvještavanja". Ovaj potez očigledna je poruka britanskoj javnosti da ne vjeruje onome što se o paru piše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije