Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazovna glumica

Megan Fox otkrila sve tetovaže s citatima iz "Kralja Leara"

megan
Pixsell
21.01.2011.
u 17:13

Američki seks-simbol i najbolji svjetski tenisač nova su zaštitna lica Armanijeve reklame za donje rublje. Nadal je zamijenio narcisoidnog Cristiana Ronalda

Zna stari modni lisac Giorgio Armani kako se to radi. U svojoj najnovijoj reklamnoj kampanji za donje rublje i jeans po drugi put angažirao je atraktivnu Megan Fox (24), kojoj je skidanje i izvijanje ispred fotoaparata uvijek bolje išlo od glume, i teniskog asa Rafaela Nadala (24).

Najbolji tenisač svijeta dostojna je zamjena Cristianu Ronaldu koji je svoje tjelesno savršenstvo pokazao na plakatima prošle godine. Zgodna Megan razotkrila je i svoje tetovaže koje su ni više ni manje nego citati iz poznate drame Williama Shakespearea "Kralj Lear".

Glumica je dosad pozornost javnosti privlačila radikalnim izjavama o svojoj psihi i seksualnosti, a manje svojim glumačkim izvedbama, no to nije zasmetalo Brianu Austinu Greenu (37) koji se jako ponosi svojom 13 godina mlađom suprugom. Za razliku od Megan, Nadalov talent proporcionalan je njegovu izgledu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije