Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutiti spielberg

Megan Fox otjerali iz Transformera zbog usporedbe s Hitlerom

fox (1)
Foto: Pixsell
1/4
21.06.2011.
u 17:00

Redatelj Michael Bay otkrio je da je izvršni producent Steven Spielberg inzistirao da Bay otpusti Fox nakon što je glumica usporedila redatelja s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom u intervjuu za časopis Wonderland.

Hollywoodska ljepotica Megan Fox tvrdila je da je svojevoljno odustala od uloge u trećem nastavku akcijske hit-franšize Transformeri, ali razlozi njezina odlaska, čini se, ipak su drugačiji.

Naime, redatelj Michael Bay otkrio je da je izvršni producent Steven Spielberg inzistirao da Bay otpusti Fox nakon što je glumica usporedila redatelja s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom u intervjuu za časopis Wonderland.

– Rekao mi je da je odmah otpustim – izjavio je Bay za News.com.au. On se na neumjesni komentar glavne zvijezde filmskog serijala nije uvrijedio, ali Spielberg, koji je Židov, nije mogao prijeći preko toga.

U trećem dijelu Transformera Mega Fox zamijenila je Rosie Huntington-Whiteley, model Victoria's Secreta. Film u kina stiže krajem ljeta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije