Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašni detalji nesreće

Kći Paula Walkera tužila Porsche jer ih smatra krivima za smrt njezina oca

Paul Walker
Foto: Instagram
1/4
29.09.2015.
u 12:17

Odvjetnici tvrde i kako je vozač, njegov prijatelj Roger Rodas, vozio puno sporije kada je automobil izgubio kontrolu

Glumac Paul Walker ostavio je iza sebe kćer Meadow nakon što je tragično preminuo u prometnoj nesreći. Djevojka je bila iznimno vezana za svog oca te je sada, sa 16 godina, odlučila tužiti Porsche.

Podigla je tužbu protiv njih jer, piše TMZ, smatra da su krivi za smrt njezina oca. U tužbi navodi da je prilikom udarca u drvo sigurnosni pojas toliko povukao Walkera da mu je polomio rebra te ga zarobio na suvozačkom sjedištu. Isto tako, vatra je planula tek nakon minutu i 20 sekundi, no Paul je bio zarobljen i bespomoćan pa je umro na najstrašniji mogući način. Izgorio je živ.

Odvjetnici tvrde i kako je vozač, njegov prijatelj Roger Rodas, vozio puno sporije kada je automobil izgubio kontrolu. Da je automobil bio ispravan, do nesreće ne bi ni došlo. Odvjetnici tvrde kako su u Porscheu znali da Carrera GT ima probleme sa stabilnošću i kontrolom te smatraju da nije siguran automobil te da se ne bi trebao nalaziti na cesti. Nije još poznatoj koliki iznos Meadow potražuje od Porschea.

>>Zvijezda 'Brzih i žestokih' objavio sliku s kćeri i raznježio obožavateljice

>>Paul Walker sve ostavio svojoj kćeri Meadow

Komentara 5

PS
psiho84
12:33 29.09.2015.

amerikanci su se bas uhvatili unistit njemacku ekonomiju:]

LI
liliZG
13:01 29.09.2015.

e moja mala, a da tatin frend nije divljao po običnoj cesti do toga vjerojatno ne bi niti došlo...

DU
Deleted user
14:41 29.09.2015.

ajme pa stari joj se u grobu okreće...ustvari još je topli ova već sudi sve živo i neživo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije