Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojana i Enes

Među njima je zaiskrilo na kazališnim daskama, a sada slave 13 godina bračne sreće

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
14.02.2019.
u 08:00

Ljubav, beskompromisna podrška, razumijevanje u vrtlogu hali-galija koje se zove život, nema druge..., otkriva glumica tajnu bračne sreće.

Za broj trinaest kažu da je nesretan, ali u slučaju Bojane Gregorić Vejzović i njenog supruga Enesa Vejzovića to ne vrijedi. 

Prije mjesec dana ovaj glumački i bračni par proslavio je 13 godina braka, a njihova ljubavna priča počela je 2003. godine tijekom rada na predstavi "Popcorn" u kojoj su se gledali preko nišana, a za to vrijeme van scene počele su frcati ljubavne iskre. 

- Onog trenutka kad smo Enes i ja odlučili da ćemo se prepustiti zajedničkom osjećaju, počeli smo živjeti zajedno - rekla je tada Bojana kada se nakon dugo nagađanja konačno saznalo da su ona i Enes u vezi. 

Vezu su dugo skrivali od javnosti i nakon tri godine veze vjenčali su se u baru Škola, koji je tada bio u vlasništvu Bojaninog tate Borisa.

 

Na intimnom slavlju među uzvanicima su bili Barbara i Lukas Nola, Kristina Krepela te Rene Bitorajac i Tarik Filipović koji su bračnom paru kao poklon za vjenčanje napravili mali igrokaz naslova "Ne daj se Enes"... Bojana je tada bila trudna sedam mjeseci i zbog trudnoće je morala odustati i od uloge u seriji "Ljubav je u zaleđu".

Da je pet godina mlađi Enes ljubav njenog života i da je pronašla muškarca koji je brižan i koji je njena srodna duša, uvjerila se kroz brojne Enesove geste. Jedna od tih gesti dokazuje koliko je pažljiv Enes pa je tako jednom dok su šetali gradom Bojana primijetila jedan šešir u izlogu trgovine koja je bila zatvorena, a Enes je dobro zapamtio o kojem šeširu se radi i za Božić ju je taj šešir čekao ispod božićnog drvca. 

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

- Enes mi često daje komplimente, ali ne samo zbog izgleda nego i zbog drugih stvari zbog kojih me voli. Zaista je pažljiv - rekla je jednom prilikom Bojana. Raditi u istoj branši mnogi parovi ističu kao manu, ali to nije slučaj kod Bojane i Enesa koji imaju angažman u istom kazalištu i trude se da  im se predstave ne poklapaju tako da je uvijek netko od njih dvoje kod kuće s djecom Raulom i Zoe.  

- Enesu nema ravnog, a naša dječica već su veliki klinci koji su vrlo savjesno počeli sudjelovati u svakodnevici. Ponekad nije lako,  ali srećom tu je “baka i deda servis” koji povremeno uskoči kada je baš panika - rekla nam je Bojana nedavno u intervju. Na pitanje u čemu je tajna njenog uspješnog braka s Enesom, odgovorila nam je tada:

 

- Ljubav, beskompromisna podrška, razumijevanje u vrtlogu hali-galija koje se zove život, nema druge...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije