Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhu ugodna iznenađenja

Mayales ima novi singl, a uskoro i novi album!

'29.01.2013., Zagreb - Clanovi grupe Mayales Vlado Mirceta i Petar Beluhan.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
08.06.2015.
u 18:58

Petar Beluhan i Vlado Mirčeta, aka Mayales, od travnja 2015. godine nalaze se u zagrebačkom studiju Pleasentville zajedno s petnaestak novih pjesama

Gotovo tri godine od izlaska povratničkog albuma '2' grupa Mayales objavila je da se nalazi u studiju gdje priprema svoj novi, treći, album pod dirigentskom palicom traženog producentskog dvojca Jure Ferine i Pavla Miholjevića. U prilog tome objavljen je i prvi najavni singl DANAS SMO HAPPY.

Petar Beluhan i Vlado Mirčeta, aka Mayales, od travnja 2015. godine nalaze se u zagrebačkom studiju Pleasentville zajedno s petnaestak novih pjesama od kojih smo neke mogli čuti posljednje dvije godine njihovih povratničkih nastupa, sve do kraja prošle godine kada grupa objavljuje pauzu radi pripreme novih materijala. Mayalesov kreativni dvojac također je aktivan i na projektu novog albuma Natali Dizdar, čiji su stalni suradnici još od prvog albuma.

S obzirom na neuobičajeno dugu stanku od 13 godina, koliko je trebalo da publika dočeka nagrađivani povratnički album '2', objava kako se Mayales već neko vrijeme nalazi u studiju doista je ugodno iznenađenje koje je Beluhan kratko komentirao: ''Muze nas doista vole, već smo dulje vrijeme potpuno posvećeni novim pjesmama, odnosno novom albumu. Bilo je samo pitanje tko može zamijeniti Cokija (producenta Dvojke). Od početka godine gradimo priču s Jurom i Pavlom, i danas smo sigurni da smo u dobrim rukama. Vjerujem da ćemo početkom 2016. izići s cijelim albumom''.

>>Mayales koncert u Tvornici posvećuju preminulom glazbeniku Marku Križanu

>>Mayales: Pjesme smo nudili na sceni, ali ih nitko nije htio uzeti
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije