Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAURO STARAJ

Riječanin oduševio 'hitom iz Apsurdistana', sada želi k Šprajcu

Mauro Staraj
Foto: Facebook
1/5
27.11.2017.
u 11:37

Nakon što je obradom "Despacita" opisao slučaj sugrađanina Huanita, Mauro Staraj želio bi u goste kod popularnog urednika RTL Direkta. U Facebook grupi podržalo ga je više od 1400 ljudi

Riječki glazbenik Mauro Staraj proteklog je vikenda napravio pravi viralni hit obradom pjesme "Despacito". Poznati šaljivdžija na glazbu najvećeg ovogodišnjeg hita napisao je tekst u kojem je progovorio o slučaju sugrađanina Huanita Luksetića – čovjeka koji boluje od multiple skleroze, a koji je zbog uzgajanja konoplje u medicinske svrhe dobio kaznu od čak dvije godine zatvora.

Nakon što je video pogledan više od 30 tisuća puta, na Facebooku je osvanula i grupa  „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ kojoj je cilj dovesti pjevača „bez dlake na jeziku“ u goste kod Zorana Šprajca kako bi ga upoznala i šira javnost. Grupa je u samo dva dana skupila već više od 1000 članova.

Inače, Mauro Staraj na svom profilu često progovara o socijalnim problemima u zemlji, pa je tako nakon izbijanja afere Agrokor posvetio pjesmu radnicama Konzuma.

Huanito brižan nikog nije ništa pit'o,
a Hrvatska ga spriječi da travom se izliječi.
Huanitu oni uvalili su ki**
jer živimo već dugo u korupciji i mitu.
Huanito nažalost nije tatin sinčić
jer ne preziva de Horvatinčić,
puno pozdrava od Spinčić, Huanito.

 

 

 

Komentara 10

DO
DonQuijote
13:51 27.11.2017.

Ma ne kod Šprajca, u glavni dnevnik, za predsjednika. Svakog otužno smješnog netalentiranog tipa koji preurečuje despacito treba nagraditi nobelovom nagradom. Inaće podrška huanitu ali ovakvi jadnici koji reklamiraju sebe mu ne pomažu

DU
Deleted user
12:21 27.11.2017.

Podrška Huanitu,a palac dolje Mauru, "glazbeniku" koji se nudi dnevnopolitičkom novinaru. Danas svatko tko zna tri akorda na gitari smatra da ga se treba pozvati u neku političku emisiju da s visoka prokomentira "apsurdistansku" državu. Čak je i Kekin bolji od ovog.Dajte više,još niste svi otišli?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:00 27.11.2017.

Podrska svim bolesnicima koji proizvode 15Kg trave za"osobne" potrebe, hahaha. MS je strasna bolest ali da momak prodaje drogu djeci...., valjda da se oni ne razbole a ne zbog svoga novcanika, sorry ali zasluzio jer 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije