Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywoodski glumac dobio drugo dijete

Matthew McConaughey dobio kćer Vidu

Matthew McConaughey
04.01.2010.
u 10:30

Glumac Matthew McConaughey i njegova dugogodišnja djevojka Camila Alves u nedjelju su po drugi put postali roditelji. Dobili su djevojčicu kojoj će nadjenuti ime Vida.

Hollywoodski glumac i njegova djevojka Camilla Alves u nedjelju su u podne po drugi put postali roditelji malene djevojčice kojoj su dali ime Vida što na portugalskom znači život.

 - Sretna nova godina svima! Camila je na svijet donijela djevojčicu i obje su odlično. Hvala svima na divnim čestitkama - objavio je glumac na službenim stranicama.

Slavni 40-godišnjak i njegova 14 godina mlađa djevojka već imaju 17-mjesečnog sina Levija.

Komentara 1

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
11:07 04.01.2010.

...a dijete će uspavljivat s Ricky Martinom, Livin\' la Vida loca :-P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije