Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorni otac

Matta Damona brine pubertet usvojene kćeri Alexije

Matt Damon
Pixsell
07.02.2011.
u 19:19

Zabrinut sam jer znam kako razmišljaju dječaci u tim godinama, rekao je Matt i dodao da Alexia jest krasno dijete, ali opreza, smatra, nikad dosta

Holivudski glumac Matt Damon zabrinut je za kćer iz prvog braka supruge Luciane jer ne zna kako se postaviti kad uđe u tinejdžersku fazu. Alexia sada ima 12 godina, a kako bi spriječio upadanje u loše društvo, Matt svaki slobodan trenutak provodi s njom.

 - Kao svaki roditelj i ja sam pomalo zabrinut jer znam kako razmišljaju dječaci u tim godinama - objasnio je Damon.

Dodao je kako zna da je Alexia fantastično dijete, ali opreza, smatra, nikad nije dosta. Matt s Lucianom ima tri kćeri od kojih je najmlađa Stella, rođena lani u listopadu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije