Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi spot

'Matijaž me nagovarao da se vratim glazbi, a ja sam ga samo popljuvala'

anđa marić
Foto: Screenshot
1/2
09.02.2015.
u 13:41

Nakon što je povratničkim singlom "Mala pauza" oduševila hrvatsku glazbenu scenu, Anđa Marić je za singl snimila i spot

Nakon što je povratničkim singlom "Mala pauza" oduševila hrvatsku glazbenu scenu, Anđa Marić je za singl snimila i spot.

- Spot je sniman u Bernu u Švicarskoj kod mog najboljeg prijatelja Matijaža Banića. Matijaž me prije godinu dana nagovarao da se vratim glazbi, a ja sam ga samo popljuvala. Tako mi je bilo logično da spot za prvi singl nakon stanke radi upravo on. Spot je trebao biti potpuno drugačiji, no od svega smo odustali kada smo vidjeli kako se iskreno smijem te smo na kraju od toga napravili video - komentirala je Anđa Marić.

Anđa se vratila svom originalnom pop-rock zvuku, po kojem je bila poznata i tijekom karijere u grupi Flare. Na pjesmi "Mala pauza" radila je godinu dana, a istaknula je kako u skoroj budućnosti planira objaviti i album.

>>Anđa Marić vraća se na scenu novom pjesmom

>>Anđa Marić: Ne mogu se saživjeti s cajkama. Evoluirala sam

Komentara 5

Avatar Maslina
Maslina
10:26 10.02.2015.

Sritno Anđa! :)

ST
Stojko
14:30 11.02.2015.

Dobra pjesma. Šteta što se toliko keseri u spotu...

Avatar MENSA
MENSA
21:34 09.02.2015.

Dobra pjesma! E pa Anđo, želim ti svako dobro i u osobnom životu i u karijeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije