Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro-a-Porter

Matija Vujica odjahala na istok, a Teo Perić obavija u finu svilu

CAP (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/23
21.10.2012.
u 16:30

I dok je sav normalni modni svijet pratio hoće li ili ne nježno poprsje poznate glumice iskočiti na slobodu, kritičari su se bavili pitanjem kakav je modni brand Lokomotiva by Lana and Luka čije je predstavljanje počelo provokacijom.

Opa! – čulo se iz publike kad je na pistu završne večeri Cro-a-Portera u West Gateu izašla Bojana Gregorić odjevena u frak raskopčan do struka.

U zamki Lane i Luke

I dok je sav normalni modni svijet pratio hoće li ili ne nježno poprsje poznate glumice iskočiti na slobodu, kritičari su se bavili pitanjem kakav je novi modni brand Lokomotiva by Lana and Luka čije je predstavljanje počelo takvom provokacijom. No kolekcija dizajnera Luke Grubišića i arhitektice Lane Puljić nije dala ništa uzbudljivije od toga. Pluralistička je, puna solidnih modela za različite ukuse, no to je i zamka. Ali kad već spominjemo modno uzbuđenje, za njega se u smislu dobrog dizajna pobrinuo Teo Perić za modnu kuću MAK Nede Makjanić Kunić. Poznata Teova zaljubljenost u modu iz prvih desetljeća 20. stoljeća daje sve ljepše modele! Duge bogato nabrane suknje i haljine stegnute u tananom struku vrijedne su svakog centimetra svile utrošene na njih!

Zigman ide dalje

Vrijedi to i za raskošne ogrtače. Matija Vujica „odjahala“ je u modnu orijentalistiku. Uz zvukove topota konja njezin je čipkasti saraj “muklih“ tonova bio ugodan modni doživljaj. Kod Juraja Zigmana odlične su bile brojne haljinice i kombinacije suknji ili uskih hlača s fino dekoriranim gornjim dijelovima. Naravno, bilo je tu i tipično njegovih, divljih dijelova, ali jedno je jasno: Zigman je otišao dalje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije