Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

Matija Dedić i njegova supruga Marina drugi će put postati roditelji

Matija Dedic
Pixsell
30.05.2010.
u 20:36

S novom bebom cijela će obitelj dobiti nove obveze jer Lu više neće biti jedina obiteljska mezimica. Pa će i pjevač Arsen Dedić vrata svojega srca uskoro morati otvoriti za još jednog mališana.

Supruga glazbenika Matije Dedića ponovno je trudna te se par lagano priprema za svoje drugo dijete. Ponosni tata vijest je potvrdio u RTL-ovu Exkluzivu.

– Širimo kvadrate pa tako i familiju – rekao je Dedić novinarima. Više od oca novoj prinovi veseli se njegova kći Lu, koja će se osim s djedom Arsenom i bakom Gabi moći igrati s bratom ili sestrom. Kada stigne novi član obitelji, svi će dobiti nove obveze jer Lu više neće biti jedina obiteljska mezimica.

Pa će i pjevač Arsen Dedić, koji je često isticao da je Lu njegova radost i veselje, vrata svojega srca uskoro morati otvoriti još jednom malenom biću. 

Komentara 2

KR
krilnik2
23:50 30.05.2010.

Cestitke roditeljima, baki i djedu!

TM
trade_mark
22:18 04.06.2010.

dijete će se zvati flu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije