Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštenje

Mati Jankoviću djevojčica vratila izgubljeni novčanik

mate janković
pixsell
21.07.2012.
u 12:00

U njemu je bilo 500 kuna, 150 eura i nekoliko kreditnih kartica. Našla ga je 16-godišnja prečanka Karmen Gregov. Odmah ga je krenula vratiti u policiju, no policijska postaja bila je zatvorena.

U mjestu Preko na otoku Ugljanu kraj Zadra prošli se vikend s djevojkom odmarao poznati kuhar Mate Janković. Javnost ga poznaje kao člana žirija televizijskog showa Masterchef i kao čovjeka koji je zaslužan što je svjetski slavni kuhar Anthony Bourdain nakon tjedan dana kušanja hrvatske ‘spize’ oblizivao usne u oduševljenju te je reklamirao u inozemstvu.

Ljetujući u Preku, Masterchef je negdje majstorski \"posijao\" novčanik. U njemu je bilo 500 kuna, 150 eura i nekoliko kreditnih kartica. Našla ga je 16-godišnja prečanka Karmen Gregov. Odmah ga je krenula vratiti u policiju, no policijska postaja bila je zatvorena. Pokušala je doći do Jankovića preko banke, koju je kontaktirala po podacimaiz kreditnih kartica, ali ga ni oni nisu uspjeli naći. Tada se sjetila Facebooka. Našla mu je profil i ostavila mu poruku da ima njegov novčanik, a on je poslao prijatelja po njega.

- Super sam se osjećao kad sam video poruku na fejsu, jer sam se s novčanikom već bio pozdravio.Već sam pogubio novčanika, i sunčanih naočala k’o u priči i nikad mi ništa nisu pronašli i vratili. Zbog ovakvih ljudi, kao što je Karmen Gregov, ne gubim vjeru u ljudski rod! Bila je jako poštena i da sam bliže, odveo bih nju i njezinu obitelj na večeru. Kako sam ja u Zagrebu, a onu u Preku, jedva sam joj na tešku muku utrpao nešto novca za zahalu. Dugo se nećkala - kazao nam je Mate Janković. Dao joj je 50 eura da kupi nešto za sebe u znak zahvale zbog poštenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije